Kundservice
OM XILIN
Xilin är ett varumärke som specialiserar sig på utrustning för lagerhantering, såsom handdragna och elektriska pallvagnar, manuella och elektriska staplare, motviktstruckar, lyftbord m.m. Företaget har funnits sedan 1985 och finns numera i över 100 länder runt om i världen. I Sverige har varumärket funnits sedan 2012.

På Lagergross.se kan du hitta ett lyfthjälpmedel som passar både för små och större varulager, där våra största maskiner har en lyfthöjd om hela 5,6 meter. Hela vårt sortiment levereras med ett års komponentgaranti. Läs gärna vår F.A.Q. om du vill lära dig mer om truckar, och tveka inte att höra av dig till oss för rådgivning!


LÅGPRISLÖFTET
Våra produkter ska alltid vara markandens mest prisvärda alternativ. Om du hittar en motsvarande produkt med motsvarande prestanda till lägre pris hos ett konkurrerande företag så lovar vi att ge dig ett ännu lägre pris!

Detta gäller alla våra produkter! Alltid!

Genom att vi köper våra produkter direkt från tillverkaren så ska ingen kunna konkurrera med våra priser. Inga mellanhänder. Inga distributörer.

Bara varor av högsta kvalitet, alltid till marknadens lägsta priser. Det är vårt lågprislöfte!
Nordbutiker AB
Org.nr: 556908-9385
Godkänd för F-skatt
Nordbutiker Logo
DI Gasell